Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet apart te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken

Maakt u gebruik van internetbankieren bij één van de onderstaande banken, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

Geen gedoe meer met bankkaarten of digipass. In webshops die mobiel betalen met Bancontact aanbieden, betaalt u voortaan snel en eenvoudig!
Een betaling met de app is niet alleen makkelijk en snel, maar ook veilig. Zoals u dat van een Bancontact-betaling gewend bent.

SOFORT Banking is een veelvuldig gebruikt direct -overschrijvingssysteem. U heeft enkel uw online bank account nodig om op het internet veilig te kunnen betalen. Onze hoge veiligheidsstandaarden en omvangrijke certificering zorgen ervoor dat SOFORT Banking tot één van de veiligste betalingsmogelijkheden in Europa behoort.

Overige betaalmethoden
Naast de bovenstaande betaalmethoden is het ook mogelijk om te betalen door middel van:


Ophalen op afspraak is ook mogelijk. U kunt de bestelling dan ter plekke afrekenen.